Rädda Centerpartiet

I helgen nåddes jag av ett mycket illavarlsande besked. Centerpartiet är på väg ut ur riksdagen. 

Jag hade ett gott öga till partiet redan på den tiden då de bara var allmänt reaktionära. När de sedan lyckades blanda in en sällsynt människofientlig nyliberalism blev det givetvis ännu bättre. 

Det finns inget parti som är så användbart som Centerpartiet. De är nämligen den perfekta kontraindikatorn. Så fort de dyker upp en politisk fråga där jag inte hinner kolla upp fakta, ta del av argument och bilda mig en egen uppfattning vänder jag mig till Centerpartiet och kollar var de står i frågan. Sedan tycker jag precis tvärtom. 

Vad ska jag göra nu? Jag klarar mig inte utan Åsa-Nisse-fascisterna. Ska jag bli tvungen att börja läsa borgerliga morgontidningar?

Är det någon som har Fredrick Federleys telefonnummer?