(Not so) Tied Up In the Labour Party

Jason Williamson är ena halvan av ett av mina favoritband Seaford Mods som beskriver sin musik som ”electronic munt minimalist punk-hop rants for the working class and under from Nottingham, UK”.

Williamson är också medlem i Labour och anhängare till Jeremy Corbyn som just nu kämpar för att få fortsätta vara partiets ledare. Eller var. Medlem alltså. Williamson har tillsammans många andra beskyllts för att inte dela partiets ”mål och värderingar” uteslutits.

Labours partiledare utses genom medlemsomröstning och anhängare till Corbyn menar att uteslutningarna är en kupp för påverka resultatet av partiledarvalet senare i september.

Williamson kommenterar händelserna så här på Twitter:

Suspended from @UKLabour funny that. Happily take my Fuckin money for a fuckin year. Fuck politics. Fuck you labour. Suck it up. Let’s just suck it up. Suck the fucker up. Suck it up! Lets all suck it up! In Fair England, your little fuckin England !!! Let’s all suck it uuuuppppp. Shame on you absolute scum. Shame on you.

Varför berättar jag det här? Troligen bara för att få spela Sleaford Mods nya video TCR