Att göra en Unsgaard

Henrik Schyffert oroar sig också över Sverigedemokraternas framgångar. Så pass mycket att han tar sig tid att förklara för svenska folket varför det är så bra med invandring.

Det är nämligen så att Schyffert är hyfsat oduglig. Han kanske kunde städa på ett ålderdomshem men skulle ”antagligen smita efter en kvart för att det var för tråkigt”. Nu känner jag inte Schyffert, men jag kan slå vad om att han heller inte är särskilt pigg på att ägna en söndagskväll åt att torka upp bajs i en moderat pressekreterares trappuppgång.

Egentligen är han, enligt sig själv, bara bra på att roffa åt sig. Därför vill Schyffert ha ”ett blandat samhälle, där alla slags människor finns”. Där duktiga invandrare gör skitjobben medan han själv skriver på nästa krogshow.

Tack för din fina illustration av klassamhället Henrik.  Är det så här alternativet till SDs politik ser ut ligger vi riktigt illa till.