Ge dig ut på en tidsresa

Jag har inte skrivit så mycket här senaste åren och det jag har skrivit har ofta handlat om min avhandling. Men nu är den snart klar, så jag tänkte börja skriva om politik och popkultur igen.

Jag har ju skrivit en del om danskultur genom åren. Allt mellan varför den alltid skrämt det etablerade samhället till ekonomisk-geografiska betraktelser över Berlins klubbscen.

Eftersom det här är ett av mina stora intressen tillsammans med tid blir jag extra glad när jag hittar saker som rymmer både och. Filmen ovan är en Chase and Status video från 2011. Men det är också en nästan ofattbart träffsäker tidsresa till typ 1991 och en förort till Manchester (jag suger på engelska dialekter så du får gärna rätta mig på den här punkten).

En tio år gammal film om en ytterligare 20 år gammal kväll. Luta dig tillbaka och åk med.