Stureplan Night Live

Fredrick Federley har tidigare gjort sig känd för att skänka pengar till Israels krigsmakt, ett nära nog maniskt motstånd mot fackföreningsrörelsen samt för att ha sålt ut fullständigt i FRA-omsröstningen.

Nu ger han sig in i tv-branschen. Det är inte första gången Federley bryter ny mark. För några år sedan startade han en salladsbar tillsammans med någon från Army of Lovers för att de ville prova att driva en restaurang utan att teckna kollektivavtal med sina anställda. Det gick sådär. Skattebetalarna fick betala delar av skattehataren Federleys skulder till de anställda, däribland Federleys egen lillasyster.

Den här gången har han dock alla förutsättningar att lyckas bättre. Federley har suttit uppe till halv två och spånat idéer som bland annat går ut på att ta en billig kamera och ge sig ut på olika krogar och intervjua gästerna. Han kommer dessutom att ha det stående inslaget ”dagens idioti”.

Jag är inte sämre än att jag vill ge honom ett råd som kommer att bidra med material till nyss nämnda inslag för all överskådlig framtid:

Vänd på kameran Fredrick!