Jag fortfarande knappt vad jag gjorde förra sommaren

7l1f7g340pybq1

Att det varit lite dött här under sommaren beror på att jag skrivit en uppsats. Den handlar om så kallade ”luffarsäkra bänkar” och är en masteruppsats i samhällsvetenskap vid Lunds universitet.

Jag lägger upp en förkortad version här inom kort, där jag plockat bort metodkapitel och annat som knappast kan intressera någon utanför akademin (och knappt ens där). Texten är alltså inget blogginlägg eller artikel utan är hårt styrt i sin form och väldigt långt ifrån något litterärt mästerverk.

Ämnet berör en hel del annat jag skrivit de senaste åren. Det har slagit mig att det finns en tydlig röd tråd mellan bland annat dessa texter…

Premiumkonto hos kolonialismen

Därför skär jag av brandslangen

Postskriptum om konsumtionssamhällena

Spotifiering 4.0

De säger respekt men menar tacksamhet

Att jobba med reklam

…och några till. Därför har jag beslutat mig för att sätta ihop allting till en bok. Stay tuned.