Blåbruna kuvert

Det är verkligen på tiden att vi börjar hänga ut de som vill hänga ut misstänkta brottslingar.

Jag vill skicka grälla kuvert till moderater, för jag tror att det värsta som kan hända en moderat är att någon i omgivningen ska få reda på att han eller hon är moderat.

Familjen ska få veta vad man håller på med. Jag tror att det tar skruv mycket mer än annat, i den meningen att många kommer att avstå från att rösta borgerligt.

Men om ett barn öppnar brevet? Det är nog lika bra att dottern får veta vilken typ hon har till far. Man måste tänka på att inte skydda fel faktor. Om det är en dotter som blivit utsatt för borgerlig politik i form av nedskärningar i skola eller barnomsorg kanske brevet ger henne mod att söka fosterhemsplacering.

Varför ska vi vara tillmötesgående mot de som kränker människor? Jag tror att det är effektivare än ett par års fängelse. Det är inte många som vill bli tagna med fingrarna i den gemensamma kakburken.

Sven Otto Littorin kom tillbaka. Allt är förlåtet.