Högdalen Business School

hogdalen_org_logo_01

 

För tio år sedan grundade jag en affärskola, Högdalen Business School. Egentligen var det betydligt tidigare än så, men även om det är länge sedan är inte alla omständigheter preskriberade så den historien tar vi någon annan gång. 

 

Hursomhelst. Under årens lopp har skolan erbjudit en rad olika kurser i vitt skilda ämnen, alla med livets skumraskaffärer som utgångspunkt. Nu är det dags att knyta ihop säcken och erbjuda en heltäckande utbildning. 

 

Utbildningen kommer att hållas på distans och bestå i att ta del av den kurslitteratur som just nu håller på att sammanställas. Tentamen sköter du på egen hand, om du fattar vad jag menar (jag vill alltså inte bli inblandad). 

 

Inte nog med det. Som trogen läsare av den här bloggen kommer du att ha möjlighet att utforma själva utbildningen. Jag kommer att då och då presentera olika delkurser.  

 

Alla som bidrar med synpunkter, korrigeringar, förslag, förbättringar, försämringar eller i stort sett vad som helst kommer att omnämnas i boken under rubriken ”särskilt begåvade studenter”. 

 

Återkommer inom kort…